ICV-EUiA demana al consistori que prioritzi l'habitatge públic de lloguer


  • Comparteix:

Xavier Boix considera prioritari potenciar el lloguer de l'habitatge públic

Xavier Boix considera prioritari potenciar el lloguer de l'habitatge públic

ICV-EUiA ha demanat a l'última reunió del Consell d'Administració de Promusa que es prioritzi l'habitatge públic de lloguer. El grup ecosocialista es va quedar sol en la votació d'aquesta proposta, que va comptar amb les abstencions del PSC i la CUP.

ICV-EUiA va manifestar en la darrera trobada del Consell d'Administració de Promusa la necessitat de canviar les polítiques d'habitatge del consistori i potenciar el lloguer de pisos de protecció oficial per cobrir l'estoc de vivenda buida que hi ha actualment a la ciutat.

Així ho ha manifestat el representant del grup ecosocialista a Promusa, Xavier Boix.

Xavier Boix

En aquests moments el que cal no són habitatges de venda sinó habitatges de lloguer. El que ha de fer l'Ajuntament és posar aquests recursos econòmics en allò que és prioritari.



ICV-EUiA també ha presentat una altra proposta, aprofitar els locals comercials que estan buits i sense previsió d'ús per donar resposta a les necessitats de les entitats, associacions de veïns i també per promoure l'emprenedoria empresarial.

D'altra banda, Boix ha manifestat que a la darrera promoció de pisos de protecció oficial, 150 ciutadans no han pogut accedir als habitatges de venda 'per un motiu o per un altre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.