Els partits amb representació al consistori, satisfets amb la tasca del Síndic


  • Comparteix:

Moment de la tertúlia

Moment de la tertúlia

Les formacions polítiques amb presència al consistori coincideixen a destacar la feina feta des de l'oficina del Síndic de Greuges local com un mecanisme d'apropament de la ciutadania a l'administració. En paral·lel, els partits d'esquerres s'han fet seves les paraules de Jaume Clavell durant la presentació de la memòria 2010 on feia un toc d'atenció sobre l'impacte que poden tenir les retallades en serveis públics essencials. Els representants polítics han fet balanç de l'actuació del Síndic de Greuges a la tertúlia d'aquest dimarts 'El gall del Monestir' de Cugat.cat.

El copresident de CiU, Jordi Puigneró, s'ha congratulat per l'ús que els santcugatencs fan d'aquest servei i de la reducció de les queixes relacionades amb la Policia Local.

Jordi Puigneró

Les multes generen situacions delicades, però estic satisfet que es redueixin aquestes incidències.



De la seva banda, el president del PP, Jordi Carreras, destaca que l'actuació de Jaume Clavell va més enllà de la seves atribucions.

Jordi Carreras

Ha fet una gran feina i ha anat més enllà de les seves atribucions i això és d'agrair.



Al seu torn, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha recordat la defensa del síndic del serveis públics en el context econòmic actual i ha tornat a reclamar més recursos per aquesta figura.

Ferran Villaseñor

La defensa dels serveis públics i reiterem més recursos per l'oficina del síndic.


El portaveu ecosocialista, Joan Calderon, també ha defensat les paraules del síndic en contra de les retallades i ha demanat que s'escoltin les propostes del síndic en matèria de seguretat ciutadana.

Joan Calderon

Seria bo que s'adoptés la proposta del síndic de Carta de Serveis i Bones Pràctiques per la Policia Local.



Des de la CUP, el seu portaveu, Guim Pros, ha remarcat el paper del síndic a la ciutat a l'hora que ha reivindicat també la importància del serveis públics en un context de crisi.

Guim Pros

És un fil directe entre administració i ciutadania. És important la defensa que ha fet del servei públic.




El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, ha presentat la memòria de l'any 2010 on les queixes relacionades amb la seguretat ciutadana continuen al capdavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.