CiU i PP aproven un acord per emprendre accions educatives al voltant d'internet


  • Comparteix:

Les xarxes socials han estat motiu de debat al ple municipal

Les xarxes socials han estat motiu de debat al ple municipal

El ple municipal ha aprovat amb vots de CiU i el PP un acord per promoure accions educatives sobre internet dirigides als menors d'edat i a les famílies. També s'ha decidit difondre les accions i campanyes per tal d'arribar al major nombre de ciutadans. La proposta ha estat acceptada després de la presentació d'unes esmenes del grup municipal de CiU a una moció del grup del PP.

La moció inicial popular incloïa la necessitat de portar a terme una campanya de conscienciació a les famílies per prevenir dels 'perills de les xarxes socials'. Al seu torn, el grup de CiU ha manifestat que està d'acord amb la base de la proposta del PP, però que no cal crear alarma social al voltant d'aquest tema, ja que de moment no hi ha cap incidència a la ciutat.

La regidora de Comunicació i Atenció Ciutadana, Joana Barbany, ha subratllat els acords als quals s'ha arribat.

Joana Barbany

S'ha de seguir promovent accions de caire educatiu al voltant d'internet i estudiar l'ampliació d'aquestes accions a altres col·lectius.



El regidor del PP Bruno de Salvador ha lamentat que les esmenes dels nacionalistes no hagin fet al·lusió al perill que poden suposar les xarxes socials per als menors. Salvador ha llegit també unes declaracions a Cugat.cat del cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, en què deia que els pares estaven relaxats a l'hora de vigilar els perills de la xarxa per als menors.

Bruno de Salvador

Lamentem que les esmenes no incloguin la paraula 'perill' relacionada amb les xarxes socials.





La proposta s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU i del PP i amb l'abstenció dels altres grups amb representació al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.