El document del Pacte de Nit s'obrirà al màxim a totes les propostes participants


Temes relacionats

La CUP critica la manca de resposta del govern a les propostes del Pacte de Nit (17/oct/11)


  • Comparteix:

El Pacte de Nit vol reunir el consens de tots els actors implicats

El Pacte de Nit vol reunir el consens de tots els actors implicats

L'equip de govern referma el compromís de tirar endavant l'acord que sorgeixi del Pacte de Nit, tot i que recorda que les propostes formulades pels actors implicats en el debat no podran ser reflectides al 100%. Així ho ha afirmat el regidor de Joventut, Raül Grangé, després d'unes declaracions de la CUP que lamentaven la manca de resposta del consistori fins ara. En aquest sentit, Grangé ha recordat que aquest dilluns es va tancar el termini per presentar propostes i que aquesta setmana s'enviarà un document amb totes les aportacions dels integrants.

Grangé ha destacat que el resultat de les trobades per aconseguir 'millorar la nit' a Sant Cugat ha de recollir totes les sensibilitats i comptar amb el màxim consens. No obstant això, també ha reconegut que les propostes no es podran reflectir íntegrament, sinó que s'hi identificaran parts de cada una d'elles.

En aquest sentit, el responsable de Joventut de l'Ajuntament ha demanat responsabilitat a la CUP perquè el Pacte de Nit continuï sent un debat amigable i constructiu i s'eviti la confrontació política.

Raül Grangé

Demanaria a la CUP responsabilitat, que no utilitzin el Pacte de Nit. Vol ser un àmbit de debat i d'enteniment cívic i tranquil.


Grangé ha recordat que aquest dilluns va finalitzar el termini per presentar propostes i que aquesta mateixa setmana es farà arribar un document amb un resum de les aportacions que han fet els integrants de la comissió. A més, ha estés la mà per allargar el temps de discussió, que estava previst tancar-lo aquest Nadal, si totes les parts implicades ho consideren necessari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.