La uaSC demana millores en els serveis d'autobusos de la Floresta


  • Comparteix:

Flota d'autobusos de la ciutat

Flota d'autobusos de la ciutat

Un Altre Sant Cugat (uaSC) proposa millorar el manteniment dels autobusos que circulen a la Floresta i fer un control exhaustiu de la puntualitat del servei. La formació santcugatenca ha extret aquests i altres suggeriments d'un treball de camp fet entre els usuaris de les línies L3 i L4 del districte, que presentarà en els propers dies a la regidoria de Mobilitat i al consell de barri de la Floresta.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat quines són les demandes més reclamades pels usuaris de les línies L3 i L4 de la Floresta.

Jaume Massanés

És important el correcte manteniment dels autobusos. La falta de puntualitat també és un dels aspectes que més preocupa la gent.


La formació santcugatenca farà arribar aquestes propostes a l'Ajuntament i al consell de barri de la Floresta en els propers dies. La uaSC també demanarà la incorporació de tanques protectores als giravolts més pronunciats, instal·lar marquesines a les parades que ho permetin i incorporar bancs per a la gent gran.

El partit també vol actualitzar les llistes dels horaris a totes les parades, habilitar un lavabo per als conductors dels autobusos i incrementar la vigilància perquè els vehicles no estacionin a les voreres de les parades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.