L'equip de govern vol donar un nou impuls als canals de comunicació amb la ciutadania


  • Comparteix:

Els QIM ampliaran els seus usos i els tràmits que els ciutadans hi podran fer

Els QIM ampliaran els seus usos i els tràmits que els ciutadans hi podran fer

L'equip de govern vol tirar endavant noves fórmules per ampliar els canals de comunicació amb la ciutadania i estudia l'edició d'una nova revista municipal després que al maig se suprimís la publicació 'Sant Cugat Avui'. En paral·lel, els Quioscos d'Informació Ciutadana (QIM) ampliaran els seus usos i els tràmits que els ciutadans hi podran fer. Aquest paquet de mesures, que s'aniran posant en marxa al llarg de l'any vinent, inclou un nou portal municipal que ampliarà els tràmits que es podran fer a través de la xarxa.

L'àrea de Comunicació i Informació preveu ampliar el flux de comunicació entre l'administració i el ciutadà. En aquest sentit, el consistori ha de donar resposta a les obligacions que estableix el nou Reglament de Participació Ciutadana. Ho ha explicat la regidora de Comunicació, Informació i Atenció Ciutadana, Joana Barbany, en una entrevista al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat.

Joana Barbany

El nou reglament obliga a tenir un canal de comunicació. Estem estudiant fer-ho a través d'una web i d'un fulletó.



Els QIM entren també dins aquest procés i, segons Barbany, aquests punts d'informació permetran a les entitats i associacions donar a conèixer les seves activitats obertes a la ciutadania. La regidora també ha afirmat que es vol donar resposta als nous usos que els santcugatencs donen als Quioscos d'Informació Ciutadana.

Joana Barbany

Ha augmentat el tipus d'informació que la gent demana. Hem d'adequar la informació a les noves necessitats.




Barbany ha assegurat que l'equip de govern està treballant en la posada en marxa d'una nova web que serà més participativa que l'actual. En aquest sentit, es busca un doble objectiu: facilitar més tràmits municipals a través de la xarxa i que els santcugatencs puguin fer sentir la seva veu en qüestions de ciutat.

A més, la titular de Comunicació ha defensat la línia que segueix Cugat.cat i ha refermat l'aposta del consistori per la continuïtat d'aquest mitjà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.