Conesa confia que l'ERO de Mútua Terrassa no afectarà la gestió dels CAP


Temes relacionats

Mútua Terrassa gestionarà els tres CAP de Sant Cugat (27/oct/11)

Mútua Terrassa retiraria l'ERO si es negocia a la baixa el nou conveni (20/oct/11)

Els sindicats de Mútua Terrassa ajornen la votació del referèndum previst per divendres (20/oct/11)


  • Comparteix:

Entrada al CAP de la Mina

Entrada al CAP de la Mina

L'alcaldessa, Mercè Conesa, fa un vot de confiança a Mútua Terrassa davant l'anunci que l'operador egarenc continuarà gestionant els Centres d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat i Valldoreix. Conesa considera que la qualitat dels professionals que ofereixen els serveis sanitaris a la ciutat farà que la situació interna de la companyia, immersa en un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), no afecti a les prestacions que s'hi ofereixen. El tercer CAP, que entrarà en funcionament a principis de l'any vinent, també serà responsabilitat de la companyia terrassenca. Mira el 'Línia directa amb l'alcaldessa' a Cugat tv

Mútua Terrassa és l'única opció que s'ha presentat per a la gestió del CAP Sant Cugat i el CAP Valldoreix, així com el tercer CAP que ha d'entrar en funcionament a principis de l'any vinent.

Escoltem les paraules de Conesa al programa 'Línia directa' de Cugat.cat.

Mercè Conesa

Mútua Terrassa ofereix un servei de qualitat. Tot i això demanem un control exhaustiu dels serveis que oferirà a la ciutat.



D'altra banda, Conesa no ha volgut entrar a valorar la possibilitat que l'ERO finalment no s'apliqui si els treballadors accepten renegociar les condicions del conveni que els regeix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja no és una qüestió de qualitat... no deixa de generar desconfiança que hi hagi un acord amb una empresa que està a punt d'aplicar un ERO.

Marcel Rodríguez Álvarez. Enviat el 28/oct/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.