Conesa veu possible un acord amb el PSC i ICV-EUiA a les ordenances


Temes relacionats

El tipus impositiu de l'IBI es redueix, però es preveu un increment del 5% als rebuts (18/oct/11)


  • Comparteix:

Conesa durant l'entrevista

Conesa durant l'entrevista

L'equip de govern veu factible un acord amb PSC i ICV-EUiA de cara l'aprovació de les balances fiscals per a l'any vinent. En paral·lel, l'Ajuntament preveu una reducció de la taxa municipal de recollida i tractament de residus, inclòs dins el rebut de l'aigua, i d'aquesta manera compensar el nou impost de manteniment de clavegueram aprovat al ple municipal d'aquest mes. Ho ha assegurat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha explicat que l'objectiu del consistori és no incrementar la pressió fiscal als santcugatencs. Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

La nova taxa de municipal suposarà una despesa mitjana de 17 euros per trimestre a les llars santcugatenques, que s'inclourà a la factura de l'aigua. Segons Conesa, aquesta despesa quedaria compensada per una rebaixa en l'àmbit de recollida i tractament de residus, que també es recapta a través del cobrament de l'aigua. Una altra cosa és que el rebut pugui, en el cost final, ser superior a altres anys ja que l'apartat concret sobre el cost de l'aigua, que no és de competència local, sí que augmentarà

Escoltem Mercè Conesa. Són declaracions al programa 'Línia directa' amb l'alcaldessa de Cugat.cat.

Mercè Conesa

Abaixarem la taxa de residus i compensarà la de clavegueram. Volem que l'apartat municipal del rebut de l'aigua quedi equilibrat.



L'equip de govern ha obert una ronda de trobades amb la resta de formacions presents al consistori per consensuar les noves ordenances fiscals. Conesa ha explicat com s'encaren aquestes reunions.

Mercè Conesa

Podem arribar a acords amb PSC i ICV-EUiA, però del PP estem molt allunyats.




Conesa ha destacat que la voluntat del consistori és mantenir les bonificacions fiscals incloses dins l'Impost de Béns Immobles (IBI) a famílies nombroses, famílies monoparentals i persones més grans de 65 anys. En aquest apartat també es contempla la introducció de bonificacions en persones en situació d'atur de llarga durada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.