El Consell d'alcaldes i alcaldesses treballarà per optimitzar recursos


  • Comparteix:

Josep Romero ha assistit a la reunió en representació de Sant Cugat

Josep Romero ha assistit a la reunió en representació de Sant Cugat

El Consell d'alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental, que s'ha celebrat aquest divendres, referma la voluntat dels municipis integrants de treballar conjuntament per optimitzar recursos. La reunió, a la qual ha assistit el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero, en representació del consistori, ha servit també per acordar sol·licitar una reunió amb el conseller de Salut per abordar la situació dels serveis sanitaris a la comarca. A més, s'han delimitat les línies prioritàries de treball del Consell Comarcal per aquest mandat i aprovar la creació d'una Comissió de Petits Municipis.

Es tracta de la primera trobada d'aquest mandat 2011-2015 on, a més, els batlles han marcat les prioritats del Consell Comarcal. Segons s'ha extret de la trobada, la mancomunació de serveis entre els diferents ajuntaments del Vallès Occidental, desenvolupar nous models d'organització i gestió de serveis socials i donar suport als petits municipis, entre d'altres aspectes, són els principals objectius del consell.

També s'ha manifestat la preocupació dels consistoris per la manca de recursos i el deute de les administracions amb els ajuntaments. La retallada dels serveis sanitaris de la comarca també ha estat present a la reunió. Els representants municipals han acordat demanar una reunió amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, i abordar la situació que viuen moltes localitats vallesanes.

La necessitat de donar impuls i visibilitat al Consorci per a l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental ha estat un altre dels aspectes que s'han abordat a la trobada d'aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.