L'equip de govern aposta per places residencials concertades en lloc d'un nou equipament públic


  • Comparteix:

La residència Santa Rosa és l'única residència pública de la ciutat

La residència Santa Rosa és l'única residència pública de la ciutat

L'equip de govern aposta per concertar les places buides de les residències privades de gent gran de la ciutat en comptes de construir una segona residència pública-centre de dia. Els vots en contra de l'equip de govern han fet caure una moció socialista que instava l'Ajuntament a impulsar l'establiment d'aquest equipament a la ciutat. El PSC ha rebut el suport d'ICV-EUiA i la CUP, mentre que el PP s'hi ha abstingut.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat que l'equip de govern està treballant per concertar el màxim de places de les residències privades santcugatenques davant el gran nombre de llits buits que tenen.

Susanna Pellicer

Més que demanar a la Generalitat que construeixi un nou edifici, intentem concertar el major nombre de places.


Pellicer ha ressaltat també els esforços que fa el consistori en el programa d'ajuts als domicilis per retardar al màxim la necessitat d'acudir a una residència.

El regidor del PSC Pere Soler ha lamentat les diferències de model entre el seu grup, que aposta per la residència pública, i CiU i PP, que prefereixen, afirma, optar per places concertades.

Pere Soler

És la contraposició de models entre els serveis públics i els concertats. De tota manera, no ens tanquem a dialogar.




ICV-EUiA i la CUP han mostrat ple suport a la moció socialista en considerar que davant la situació econòmica actual, una nova residència pública serà imprescindible perquè atendria un dels col·lectius previsiblement més vulnerables.

El PP, per la seva banda, s'ha abstingut perquè abans consideren prioritari conèixer amb seguretat la necessitat de fer aquest nou equipament públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.