Sant Cugat reedita el seu compromís contra la violència de gènere


  • Comparteix:

El manifest també l'avala la Generalitat, les entitats municipalistes i les diputacions

El manifest també l'avala la Generalitat, les entitats municipalistes i les diputacions

Sant Cugat se suma al manifest pel Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre, que també avala la Generalitat, les entitats municipalistes i les diputacions. El document pretén ser una mostra de rebuig envers la violència que pateixen les dones i vol expressar el condol per les dones que han estat víctimes d'atacs masclistes durant aquest any. El ple municipal d'aquest dilluns ha signat una declaració institucional per adherir-se al manifest.

El document subratlla la necessitat de seguir invertint esforços en la prevenció i la sensibilització social, i fer de l'educació l'eina bàsica per aconseguir relacions lliures de violència.

La declaració institucional d'aquest dilluns se suma als actes organitzats entre el consistori i la societat civil per lluitar contra la violència masclista. L'Ajuntament, a més, ha organitzat activitats a la ciutat en el marc del dia commemoratiu en contra dels maltractaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.