Puig s'estrena a la junta de l'Agrupació d'EMD de Catalunya


  • Comparteix:

Membres de l'AEMDEC

Membres de l'AEMDEC

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, s'incorpora com a membre de la junta d'Entitats Municipals Descentralitzades de Catalunya (AEMDEC), ocupant el lloc de Montserrat Turu. Puig s'encarregarà de vetllar pels interessos de Valldoreix dins l'òrgan gestor de l'ens, que agrupa un total de 64 EMD. Un dels seus objectius principals és potenciar el reconeixement de les EMD dins la legislació com a administracions més properes a la ciutadania.

L'AEMDEC és l'interlocutora de les EMD catalanes davant de les institucions municipals, supramunicipals i nacionals. Com a eixos de treball, l'òrgan es marca canviar la llei electoral per afavorir el reconeixement de les EMD com a administracions més properes a la ciutadania, aconseguir l'encaix competencial en funció de criteris poblacionals i de recursos, i incorporar les EMD dins de la Llei de Governs Locals.

Durant l'última junta de l'òrgan també s'ha donat la benvinguda de dues EMD de nova creació, com són la Serra d'Almos, a Tivissa, i Baldomar, a Artesa de Segre. A més, s'ha presentat la pàgina de l'agrupació a Facebook, Emd.cat.

La propera assemblea, el mes de febrer, serà novament a El Talladell, on es decidirà nou president i els membres de la nova junta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.