ERC vol eliminar la impunitat dels agressors i el compliment de la llei contra la violència a les dones


  • Comparteix:

Membres d'ERC en una imatge d'arxiu

Membres d'ERC en una imatge d'arxiu

ERC se suma a la commemoració del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència envers les dones i ha reafirmat el seu rebuig sobre 'qualsevol forma de violència masclista'. Els republicans han exigit eliminar la impunitat dels maltractadors no condemnats i que l'administració eviti la victimització de les dones.

ERC ha reconegut que encara queda molt camí per recórrer en l'objectiu d'eliminar la discriminació de les dones i la violència masclista a la societat actual. D'aquesta forma, ha exigit que s'elimini la impunitat dels maltractadors i que es compleixi efectivament i eficaçment la Llei 5/2008 dels drets de les dones a eradicar la violència masclista.

La formació independentista també ha demanat que no es retalli el suport al tercer sector i al teixit associatiu, claus en la 'detecció, intervenció, prevenció i reparació de les dones' que pateixen aquest tipus de violència, a més de garantir els recursos als professionals dels serveis d'atenció a la violència envers les dones.

ERC, a més, ha animat els ciutadans a unir-se a la manifestació d'aquest divendres a Barcelona amb el lema 'Tenim dret a viure lliures de violència masclista'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.