Sant Cugat recollirà a Bilbao un reconeixement del govern de l'Estat a la bona gestió pública


  • Comparteix:

Façana de l'Ajuntament

Façana de l'Ajuntament

L'alcaldessa, Mercè Conesa, viatjarà aquest dimecres a Bilbao per assistir al lliurament dels Premis a la Qualitat i Innovació en la Gestió Pública que atorga el ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques. L'acte se celebrarà al Palau Euskalduna de Bilbao i serà presidit per la secretària d'Estat per a la Funció Pública, Consuelo Rumí, la consellera de Justícia i Administració Pública del govern basc, Idoia Mendía, i la presidenta de l'Agència Estatal de Polítiques Públiques i Qualitat dels Serveis, Ana Ruíz.

L'alcaldessa recollirà un dels accèssits d'aquests premis, que pretenen reconèixer l'excel·lència i les bones pràctiques de les administracions públiques. En concret, l'Ajuntament ha estat distingit amb un accèssit en la categoria de 'Bones Pràctiques de Gestió Interna' pel seu Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE).

El premi a les 'Bones Pràctiques de Gestió Interna' ha estat per la Universitat de Cadis, per al seu Pla de Desenvolupament Personal basat en les competències del personal d'administració i serveis. També han rebut un accèssit en la mateixa categoria l'Ajuntament de Sant Boi i l'Agència regional de la conselleria d'Economia i Hisenda de la comunitat autònoma de Múrcia.

El Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE), impulsat el 2008 de forma pionera per l'Ajuntament, és un nou model de gestió pressupostària basat en l'aplicació de mapes estratègics per tal de definir les prioritats i objectius municipals al llarg d'una legislatura. D'aquesta manera, els pressupostos municipals anuals s'elaboren en funció de les necessitats marcades per aquests objectius. L'Ajuntament va rebre un premi de l'Institut Europeu d'Administració Pública per seguir aquest model pressupostari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.