El PP demana reduir les subvencions a les entitats en lloc d'augmentar els impostos


Temes relacionats

El PP lamenta la manca de negociació amb l'equip de govern per les ordenances fiscals (30/oct/11)

L'oposició d'esquerres demana la tarifació social i el PP es decanta per reduir més l'IBI (28/oct/11)

Els partits mostren les seves cartes per a la negociació de les ordenances (18/oct/11)


  • Comparteix:

Els populars també proposen augmentar ingressos amb activitat empresarial

Els populars també proposen augmentar ingressos amb activitat empresarial

El PP proposa retallar les subvencions a les entitats santcugatenques i fomentar les activitats de caire social i cultural des de la iniciativa privada com a alternativa a l'increment de l'IBI i a la nova taxa del clavegueram. Així ho ha explicat el regidor popular Álvaro Benejam en una roda de premsa on ha lamentat que les ordenances fiscals proposades per l'equip de govern no incloguin, assegura, 'cap reducció de les despeses ni cap augment dels ingressos', i sí, en canvi, un creixement de la recaptació dels ciutadans.

Benejam ha criticat que l'equip de govern no hagi transmès correctament l'augment de la recaptació dels impostos per fer front a l'exercici de 2010 i ha lamentat que en temps de crisi s'augmentin els impostos i, en canvi, no es redueixin algunes despeses 'innecessàries' com les subvencions a entitats.

Álvaro Benejam

S'han de reduir les subvencions, perquè són despeses innecessàries. S'hauria de fomentar aquestes activitats de forma privada.


El regidor popular també ha apuntat que l'Ajuntament hauria d'augmentar ingressos a través del foment de l'activitat empresarial a la ciutat, per evitar que siguin els ciutadans, amb l'augment de l'IBI i la imposició de la taxa de clavegueram, qui pateixin els efectes de les ordenances fiscals per a l'exercici de 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.