La CUP proposa limitar les bonificacions de les famílies nombroses segons la renda


  • Comparteix:

La CUP considera que les ordenances han de garantir els drets socials i serveis públics

La CUP considera que les ordenances han de garantir els drets socials i serveis públics

La CUP proposa limitar les bonificacions per a famílies nombroses amb un alt nivell adquisitiu. La formació ha presentat al·legacions a les ordenances fiscals proposades per l'equip de govern i, entre d'altres mesures, la CUP aposta per restringir les bonificacions en funció de la renda de la unitat familiar i del valor cadestral de l'immoble. A més, planteja augmentar al màxim la quota tributària de les entitats bancàries i empreses de treball temporal.

El membre de la CUP Aniol Pros ha assegurat que les al·legacions de la formació fomenten el caràcter progressiu als impostos i les taxes. És per això, que proposen limitar les bonificacions per a famílies nombroses fins al 50% en funció del valor cadastral i establir una bonificació única del 90% per a les famílies nombroses amb ingressos més baixos. A més, fixen una equiparació en bonificacions entre les famílies monoparentals i les famílies nombroses.

Pros aposta, a més, per augmentar els tributs a les entitats bancàries i les empreses de treball temporal perquè paguin una part proporcional del que guanyen.

Aniol Pros

Que s'ajudi les famílies nombroses amb una renda per càpita baixa i reclamem que les entitats bancàries i les ETT paguin una part proporcional del que guanyen.


La CUP també proposa implantar una taxa de 600 euros l'any per als caixers automàtics que estiguin instal·lats a la via pública. A més, considera que cal establir una bonificació en el rebut de l'aigua lligada a un consum responsable, pel que fa a la taxa pel servei de clavegueram.

També defensa eliminar els impostos i taxes per a persones aturades sense subsidi, mentre que per als que faci més d'un any que reben la prestació la bonificació és del 50%. En el cas de les persones aturades de curta durada, la bonificació serà del 20%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.