El govern destituirà el seu delegat a Berlín, el santcugatenc Martí Estruch


  • Comparteix:

Estruch en una trobada, acompanyat per la valldoreixenca Roser Clavell. /Font: Acn

Estruch en una trobada, acompanyat per la valldoreixenca Roser Clavell. /Font: Acn

El govern destituirà aquest mes el seu delegat a Berlín, el santcugatenc Martí Estruch, per donar un perfil més econòmic a la delegació a Alemanya, segons cita l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Tot i que encara no ha transcendit qui el substituirà, l'agència de notícies apunta que el relleu serà de l'òrbita d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC). El canvi de responsable de la delegació de la Generalitat a Berlín no es farà sota cap nomenament, sinó amb incorporació en règim laboral, dins el compromís del president de la Generalitat, Artur Mas, de reduir el nombre d'alts càrrecs.

Estruch va ser nomenat el primer d'abril del 2008 i cessarà previsiblement en la propera reunió del Consell de Govern, dimarts vinent, segons les fonts consultades. Amb el cessament d'Estruch, el govern ja només manté dos dels sis delegats a l'estranger nomenats per l'executiu de José Montilla: Andrew Scott Davis a Nova York i Jordi Font a Buenos Aires. Estruch, nascut a Lovaina (Bèlgica) i resident a Sant Cugat, és periodista i havia estat director d'Anàlisi i Prospectiva de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). També va ser cap de redacció de Vilaweb i cap de comunicació i premsa del departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.