El PP creu que el pacte CiU-ERC és perjudicial pels santcugatencs


  • Comparteix:

Berta Rodríguez és la presidenta del PP a Sant Cugat

Berta Rodríguez és la presidenta del PP a Sant Cugat

El PP considera que l'actual pacte de govern municipal entre CiU i ERC és perjudicial pels ciutadans. Segons els populars, una mostra palpable dels inconvenients d'aquest pacte és la 'pujada dels impostos' que qualifiquen d''abusiva' i afirmen que continuaran treballant des de l'oposició per la rebaixa dels impostos.

El PP ha lamentat el canvi de política pressupostària de l'equip de govern municipal, ja que segons afirmen, mentre va durar el pacte entre CiU i el PP, es va mantenir un equilibri pressupostari i no es van pujar els impostos. La presidenta popular, Berta Rodríguez, considera que l'increment de la despesa pública dels darrers mesos, la manca de previsió en el pressupost i la pujada dels impostos demostra que el nou pacte de govern entre CiU i ERC és perjudicial pels ciutadans.

Berta Rodríguez

Per a nosaltres, l'increment de l'IBI és abusiu. Des del PP considerem que el pacte de govern entre CiU i ERC és perjudicial pels ciutadans.


Des del PP han remarcat que la bonificació del 30 per cent de l'IBI per a les famílies nombroses s'ha aprovat gràcies a ells, ja que al darrer moment ERC va desmarcar-se de la postura de CiU. D'altra banda, els populars han lamentat que l'actual equip de govern justifiqui l'increment dels impostos per la supressió de l'IAE, quan recorden que CiU va donar suport a aquesta mesura quan es va presentar a Madrid.

Berta Rodríguez

No és de rebut que alguns partits diguin una cosa a Madrid, a l'autonomia diguin una altra. Crec que la gent ha de ser conscient dels acords als que arriba i ser conseqüent amb el que arriba a pactar.


Pel que fa a les crítiques llançades pels grups d'esquerres sobre la manca de previsió del pressupost, els populars han afirmat que ells només poden fer-se responsables dels canvis en les àrees que portaven i només fins i el mes de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.