SI aposta per construir la independència des dels municipis


  • Comparteix:

Militants i simpatitzants s'han reunit a la Casa de Cultura

Militants i simpatitzants s'han reunit a la Casa de Cultura

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a la ciutat dóna per fet que Sant Cugat s'incorporarà a l'Associació de Municipis per a la Independència aquest dilluns. El coordinador local del partit, Jordi Manchón, ha confirmat que SI serà present al ple i que 'es faran sentir', tot i que no ha volgut aclarir com. També ha assegurat que el camí per aconseguir l'emancipació de Catalunya comença a l'àmbit local i per això ha destacat la importància que la ciutat s'adhereixi a iniciatives com aquesta.

Els militants i simpatitzants de SI a la ciutat s'han reunit aquest dimecres a la Casa de Cultura per analitzar l'activitat política de la formació durant l'últim any i preveure els passos per encarar el futur. El coordinador local, Jordi Manchón, ha celebrat la feina feta durant l'últim any a Sant Cugat i ha destacat que s'ha aconseguit la unitat d'acció amb les diverses forces independentistes. A més, ha apuntat la importància dels contactes permanents que tenen amb la resta de formacions polítiques.

Manchón ha explicat que el camí per arribar a la independència també es construeix treballant des dels municipis i per això ha fet un balanç positiu de la moció que es presentarà aquest dilluns al ple. Segons el coordinador local, la formació hi serà present.

Jordi Manchón

Tenim una moció que presentem a través de l'Assemblea Nacional de Catalunya per fer que Sant Cugat pertanyi a l'Associació de Municipis per la Independència. Dilluns estarem presents al ple.


SI a Sant Cugat es planteja com a objectiu, a més, ampliar els seus canals de difusió amb la incorporació d'un butlletí imprès i electrònic. Tot i la vessant local, Manchón no oblida que la prioritat de la formació és aconseguir la independència, i més ara que el país està 'ofegat i en una situació límit'. Segons el coordinador local, 'els ciutadans han de veure que cal una acció decidida i determinada cap a la independència'.

Aquest diumenge SI elegirà l'executiva comarcal del Vallès Occidental, que substituirà les dues anteriors que hi havia a la zona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.