L'agrupació local del PSC tanca files al voltant de Navarro


Temes relacionats

'Ara, socialisme' arrenca a Sant Cugat reivindicant catalanisme, esquerra i transparència interna (26/nov/11)

Més pes a la base i la recuperació de valors, reivindicacions del 'Congrés des de baix' del PSC (11/jun/11)

Ferran Villaseñor: 'El PSC hauria de tenir grup propi a Madrid' ( 9/des/10)


  • Comparteix:

Els delegats santcugatencs presents al Congrés

Els delegats santcugatencs presents al Congrés

El primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, celebra l'elecció de Pere Navarro com a primer secretari del partit perquè considera que aporta una renovació molt necessària. Villaseñor també ha elogiat l'aposta per dotar els socialistes catalans de veu pròpia al Congrés, tot i que el partit ha descartat crear un grup propi. A més, el socialista ha destacat la presència de persones provinents del món local a la nova executiva, especialment la de la santcugatenca Montserrat Colldeforns.

L'actual alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha estat elegit primer secretari del PSC en el Congrés del partit que s'ha celebrat aquest cap de setmana amb el 73% dels vots dels delegats. Pel primer secretari local de la formació, Ferran Villaseñor, aquest és el primer pas cap a una renovació que el PSC necessita.

Ferran Villaseñor

El sentiment majoritari del partit és de suport a Navarro i de voluntat de canvi. És positiu el resultat i necessari, crec que anem per bon camí.




L'agrupació local aposta perquè el partit tingui veu pròpia a Madrid, tal com ha decidit el PSC aquest cap de setmana, descartant la creació d'un grup propi al Congrés.

Ferran Villaseñor

L'executiva ha de visualitzar el perfil propi, hi ha d'haver vot diferenciat si hi ha desacord, hem de votar el mateix a Catalunya i a Madrid.





Villaseñor també ha destacat el pes del municipalisme en la nova executiva, que creu que atorga proximitat al partit. A més, el socialista considera que les idees dels corrents d'opinió que s'han constituït aquests mesos s'han fet sentir en el Congrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.