El santcugatenc Agustí Guerrero, nou secretari d'Imatge de SI al Vallès Occidental


  • Comparteix:

La nova executiva de SI

La nova executiva de SI

El santcugatenc Agustí Guerrero ha estat elegit secretari d'Imatge, Comunicació i Xarxa 2.0 de l'executiva comarcal de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) aquest diumenge al congrés comarcal que el partit ha celebrat a Sant Cugat. Els adherits han elegit Carles Santacruz com a coordinador de l'executiva. La trobada ha comptat amb la presència del secretari general i diputat de la formació al Parlament, Uriel Bertran, que ha destacat la importància estratègica del Vallès Occidental en la lluita per la independència de Catalunya.

La nova executiva comarcal de SI està formada per Carles Santacruz com a coordinador i Xavier Santiago, Agustí Guerrero, Carles Falguera, Antoni Garcia, Lluís Abel Dulcet i Lluís Campo com a responsables de les diferents secretaries de la coordinadora. Per Santacruz, és important la tasca de l'executiva per donar notorietat a SI al territori, ja que no tenen visibilitat als mitjans.

Carles Santacruz

La gent no ens té prou en compte perquè estem apartats dels mitjans de comunicació. La feina és, doncs, treballar al territori, a cada municipi.


Una trentena d'adherits han participat al congrés, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura i ha comptat amb la presència del secretari general del partit, Uriel Bertran. Pel diputat, comarques com el Vallès Occidental és on es juga 'la partida' per aconseguir la independència del país.

Uriel Bertran

La feina que es faci al Vallès Occidental és molt important. És estratègica, pel seu pes demogràfic i perquè l'origen dels habitants és molt divers.



Bertran considera que la Generalitat s'ha de negar a pagar al govern espanyol la part dels impostos recaptats a Catalunya que correspon a l'Estat fins que aquest no pagui els 759 milions de la disposició addicional tercera de l'Estatut. El diputat veu aquest incompliment com el primer acte de sobirania per encetar el camí cap a la independència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.