L'Ajuntament promourà cartes de serveis per millorar la qualitat de la gestió municipal


  • Comparteix:

La moció promou l'accessibilitat dels serveis municipals

La moció promou l'accessibilitat dels serveis municipals

Sant Cugat impulsarà la gestió de la qualitat a l'Ajuntament perquè els seus serveis siguin accessibles fàcilment per a la ciutadania. Una moció inicial del PSC amb les esmenes de l'equip de govern ha aconseguit l'aprovació de la resta de grups municipals per promoure la creació de cartes de serveis que garanteixin la qualitat de les prestacions municipals.

L'equip de govern ha elogiat l'esperit inicial de la moció presentada pels socialistes i s'hi ha sumat amb algunes esmenes. El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, ha puntualitzat que les cartes de serveis que han de ser impulsades i dirigides per la gerència municipal hauran d'anar lligades als objectius i indicadors del Pacte d'Alineació Estratègica (PACTE) del mandat en curs.

Jordi Puigneró

Les cartes de serveis han d'anar lligades als objectius i indicadors del PACTE.



El regidor del PSC Pere Soler s'ha felicitat de l'entesa de tots els grups municipals i ha explicat l'origen d'aquesta proposta.

Pere Soler

Aquesta moció prové de la moció de l''smart city' i la nostra preocupació relativa a la relació entre l'administració i la ciutadania.




Els grups municipals del PP, ICV-EUiA i la CUP també s'han sumat a la moció.

El PP ho ha fet un cop s'ha retirat, per una esmena de CiU, l'acord que preveia la creació d'una comissió d'usuaris que intervindria en la determinació dels compromisos de qualitat de servei.

ICV-EUiA ha destacat, igual que els socialistes, la tasca del Síndic de Greuges. que, d'alguna manera, encoratjava la ciutat a tirar endavant les cartes de serveis.

La CUP ha lamentat la manca de temps per consultar a les bases els canvis de darrera hora de la moció i ha demanat millorar aquesta dinàmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.