La uaSC també creu que l'Ajuntament dóna tracte de favor als avis de les Planes


Temes relacionats

Les entitats planenques abandonen la seva activitat al casal del districte per desavinences amb l'Ajuntament (15/des/11)


  • Comparteix:

El Casal de les Planes

El Casal de les Planes

Un altre Sant Cugat (uaSC) dóna suport a les entitats de les Planes que han abandonat el casal del districte després de denunciar que l'Ajuntament dóna un tracte 'preferencial' als avis del Racó de l'Amistat. La plataforma acusa el consistori de 'mentir' quan assegura que les dificultats provenen de la reconversió d'un casal d'avis en centre cívic, assegurant que l'equipament sempre ha complert les dues funcions.

El membre de la uaSC Vicenç Valls ha remarcat a Cugat.cat que la sospita per part de les entitats de l'existència d'un tracte de favor cap a un col·lectiu concret és 'gravíssima'.

Vicenç Valls

El col·lectiu de la gent gran sempre ha estat tractat de manera preferencial.



Valls ha reclamat a l'Ajuntament que estableixi clarament quins han de ser els usos del casal del districte, i ho faci de manera 'transparent' i 'sense perdre més temps'. En aquest sentit, la uaSC veu una manca d'interès per part d'aquest equip de govern i el seus precedents a afrontar la situació i solucionar els conflictes de manera definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.