Conesa destaca la solidaritat dels santcugatencs en el seu primer any com alcaldessa


  • Comparteix:

Conesa va prendre possessió del càrrec el 28 de desembre de 2010

Conesa va prendre possessió del càrrec el 28 de desembre de 2010

Mercè Conesa compleix aquest dimecres el seu primer any com alcaldessa celebrant la implicació i mobilització dels santcugatencs a l'hora d'ajudar als més desafavorits. Conesa ha destacat d'aquests 12 mesos al capdavant de l'equip de govern l'esforç per minimitzar les conseqüències de la crisi en els àmbits social i laboral. Una actitud que l'alcaldessa vol mantenir al llarg de 2012 potenciant l'assistència a les persones i obrint una línia de plans d'ocupació municipals que posi fi als aturats de llarga durada al municipi.

El 28 de desembre de 2010, Mercè Conesa i Pagès és convertia en la primera dona alcaldessa de Sant Cugat, agafant el relleu a Lluís Recoder, actual conseller de Territori i Sostenibilitat. Un any després, Conesa ha fet balanç a Cugat.cat de la seva gestió i ha posat l'accent en la força de la ciutadania a l'hora de bolcar-se amb els més necessitats.

Mercè Conesa

Aquest 2011 hem vist la gran solidaritat de les entitats i les persones i com s'han mobilitzat entorn la crisi



És en aquest sentit, i amb la crisi com a teló de fons, que l'alcaldessa ha expressat preocupació pels nivells d'atur que té el municipi. La màxima autoritat municipal assegura que al 2012 continuarà amb una actitud tenaç per combatre la desocupació. Ho farà obrint plans d'ocupació municipals.

Mercè Conesa

D'una banda potenciar la creació d'empreses i treure una línia de pla d'ocupació municipal. No podem permetre que la gent estigui tant de temps a l'atur.




Conesa ha encoratjat la ciutadania a no deixar-se endur pel pessimisme i a treballar plegats per superar la descapitalització de les famílies. L'alcaldessa també ha explicat que, de cara al nou any, uns pressupostos de contenció treballaran més l'assistència a les persones, gràcies a una bona gestió financera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.