ICV-EA carrega contra la posició d'ERC en l'augment dels descomptes en l'IBI de les famílies nombroses


  • Comparteix:

Xavier Boix diu que mirarà amb lupa els augments aprovats de l'OAMCIC.

Xavier Boix diu que mirarà amb lupa els augments aprovats de l'OAMCIC.

El grup municipal d'Iniciativa Catalunya Verds - Esquerra Alternativa es compromet a estudiar l'augment de pressupostos de l'Organisme Autònom de Comunicació i de l'Any del Mil·lenari, que doblen i tripliquen respectivament les quantitats econòmiques de les previsions inicials. D'altra banda, els ecosocialistes han criticat l'abstenció d'Esquerra Republicana en l'aprovació de la bonificació sobre l'IBI que s'aplica a les famílies nombres, ja que consideren que no ha actuat com un partit d'esquerres.

ICV-EA denuncia que l'equip de govern no facilita la informació detallada sobre el creixement de la despesa de l'Organisme Autònom de Comunicació i l'Any del Mil·lenari. Per aquesta raó, la coalició exigirà que l'Ajuntament els doni les factures relatives a l'àrea de comunicació. A més, els ecosocialistes consideren que la coincidència de l'augment pressupostari en l'àrea de la comunicació amb la celebració de les eleccions municipals ha servit per pagar la campanya electoral a l'alcalde Lluís Recoder. El portaveu d'iniciativa Catalunya-Verds a l'Ajuntament, Xavier Boix, opina que la responsabilitat de l'increment de la despesa és de Convergència i Unió, i del Partit Popular, que formaven l'equip de govern del darrer mandat.

Xavier Boix

Els responsables són el PP i CiU


D'altra banda, Iniciativa Catalunya Verds - Esquerra Alternativa no ha estalviat crítiques a l'actuació d'Esquerra Republicana en l'equip de govern. La formació ecosocialista denuncia que els republicans van emparar la modificació de l'IBI, la qual cosa no es correspon a una política d'esquerres. Xavier Boix considera que la formació que encapçala Eduard Pomar ha fet una maniobra política per amagar el seu posicionament polític.

Xavier Boix

ERC no ha actuat com un partit d'esquerres


Xavier Boix lamenta que en el debat dels pressupostos no s'hagin potenciat els sistemes de participació ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.