La CUP dóna suport als okupants de l'antiga seu de Caixa Terrassa


Temes relacionats

Desallotjada l'antiga seu de Caixa Terrassa okupada a la Floresta ( 4/gen/12)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Ignasi Bea i Guim Pros, regidors de la CUP

D'esquerra a dreta, Ignasi Bea i Guim Pros, regidors de la CUP

La CUP dóna suport al col·lectiu d'indignats que va okupar l'antiga seu de Caixa Terrassa a la Floresta, ara ja desallotjada per part dels Mossos d'Esquadra. Els independentistes asseguren que l'actuació policial demostra que el nou any serà més dur que mai i carreguen contra l'equip de govern per no haver fet de mitjancer en el cas.

En un comunicat, la CUP recorda que l'edifici ha estat abandonat durant més de sis anys per part d'una entitat d'estalvis 'enriquida amb injeccions de diners públics'.

La formació remarca la manca de sentit de veure tants edificis buits mentre part de la població té dificultats d'accés a un habitatge digne. Els independentistes elogien que l'espai okupat hagués estat un exemple d'autogestió convertint-se amb una llar d'infants autogestionada i un lloc de cursos per a la població del districte. En aquest sentit, el membre de la CUP Aniol Pros ha recordat que la formació ja els va donar suport en aquesta causa quan el moviment dels indignats va començar l'okupació.

Aniol Pros

Una iniciativa com aquesta sempre és benvinguda havent tantes cases buides. Com en els primers dies se'ls va donar suport en l'okupació, ara també ho hem volgut fer.


La CUP també critica l'equip de govern per no haver fet de mediador entre les dues partes amb l'objectiu de permetre al col·lectiu continuar utilitzant l'antiga seu de Caixa Terrassa. Els independentistes lamenten 'la manca de voluntat política per buscar una sortida negociada del conflicte'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.