La Generalitat deu a Educació de l'Ajuntament més d'1 milió d'euros


  • Comparteix:

L'ajornament en el pagament afecta, entre altres serveis, les escoles bressol municipals

L'ajornament en el pagament afecta, entre altres serveis, les escoles bressol municipals

La Generalitat deu 1'1 milions d'euros a l'Ajuntament en concepte d'aportacions per a escoles bressol, de música i d'art del 2011. El consistori reclama que el pagament, que s'havia d'executar el novembre passat, es faci abans de març per evitar problemes en el tancament del pressupost de l'any passat. De moment, l'àrea d'Educació ha restituït aquestes partides impagades amb una aportació extraordinària municipal per solucionar les tensions de tresoreria.

L'actual situació econòmica de la Generalitat ha obligat el govern a ajornar el pagament de les aportacions per a escoles bressol, de música i d'art del 2011, així com pels Plans Educatius d'Entorn. En el cas de Sant Cugat, aquestes aportacions superen el milió d'euros, que l'Ajuntament encara no ha rebut i que l'ha obligat a sanejar els comptes amb una partida extraordinària pròpia.

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat a Cugat.cat que l'impagament està causant tensions de tresoreria i dificulta el tancament del pressupost del 2011.

Esther Salat

Ens ha creat problemes de tresoreria i ha necessitat una aportació extraordinària.



És per això que Salat ha reclamat que el pagament es faci abans del març.

Esther Salat

Demanem que el pagament es faci abans del març que es quan es tanquen els comptes.




De moment, l'equip de govern treballa el pressupost del 2012, on ja preveu una important caiguda d'aquestes aportacions. Salat ha avançat que per garantir els serveis en matèria d'educació caldrà disminuir el seu cost, ja que ni l'Ajuntament ni els ciutadans poden assumir aquest descens en les aportacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.