El PSC denuncia retard en l'obertura del CAP de Can Mates


Temes relacionats

Ajuntament i CatSalut es reuniran aquest mes per planificar la posada en marxa del tercer CAP ( 3/gen/12)

Mútua Terrassa i sindicats arriben a un principi d'acord sobre l'ERO, a l'espera del vistiplau dels treballadors ( 4/nov/11)

CCOO troba paradoxal que Mútua Terrassa vulgui gestionar els CAP quan està pendent d'un ERO (27/set/11)

El tercer CAP comportarà una redistribució i ampliació dels serveis sanitaris de la ciutat (21/set/11)

L'Associació de Veïns de Volpelleres lluitarà per esquivar 'el barri dormitori' (18/jun/11)


  • Comparteix:

Pere Soler i Ferran Villaseñor a la seu del PSC

Pere Soler i Ferran Villaseñor a la seu del PSC

El PSC denuncia l'incompliment de la Generalitat en relació amb la data d'obertura del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Can Mates, que segons la formació estava fixada per abans de Nadal. Els socialistes han anunciat que presentaran una moció al proper ple per ajudar el consistori a reclamar que l'empresa gestora, Mútua Terrassa, faci pública la data de la inauguració, així com la redistribució de personal i d'especialitats que durà a terme per poder gestionar el tercer CAP. En paral·lel, el PSC ha donat suport a les queixes dels veïns de Volpelleres de l'existència d'un dèficit de serveis al barri.

El secretari de política municipal del PSC, Pere Soler, ha explicat que les instal·lacions del CAP de Can Mates ja estan a punt per ser utilitzades, i l'únic que falta és concreció per part de Mútua Terrassa.

Pere Soler

Demanem concreció pel que fa a la data i als recursos que l'empresa gestora destinarà a tot el municipi.


Soler ha alertat que si finalment l'empresa gestora no augmenta la seva plantilla per fer front a l'obertura del nou centre, l'assistència sanitària municipal no veurà realment incrementada la seva qualitat ni el nombre d'especialitats que ofereix. En aquest sentit, Mútua Terrassa, immersa actualment en un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), ha negat reiteradament la seva voluntat d'ampliar el nombre de treballadors.

D'altra banda, els socialistes han mostrat el seu suport a les reclamacions dels veïns de Volpelleres, que ara fa un any van transmetre a l'alcaldessa, Mercè Conesa, el seu descontent amb alguns dels serveis municipals de la zona. El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, n'ha destacat la reformulació del camp de futbol, ubicat al costat de l'estació de Ferrocarrils del barri.

Ferran Villaseñor

L'equipament necessita més serveis i una regulació de com fer-lo servir per part de l'OMET.






El PSC també considera que cal millorar el sistema de recollida d'escombraries i solucionar els problemes de desbordament d'aigües i d'il·luminació que pateix la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.