CiU i el PP fan front comú per impulsar la creació d'un pla d'ajuda a les famílies


  • Comparteix:

Sant Cugat compta amb 2.000 famílies nombroses

Sant Cugat compta amb 2.000 famílies nombroses

Les famílies santcugatenques tindran al seu abast un programa de suport que agruparà tots els ajuts, avantatges i serveis de què actualment disposen, així com les prestacions futures que es puguin crear. Així ho ha aprovat el ple d'aquest dilluns a partir d'una moció presentada pels grups municipals de CiU i el PP. La moció ha prosperat amb els vots d'aquestes dues formacions i l'abstenció del PSC i ICV-EUiA.

CiU i el PP han fet front comú a l'hora de defensar la creació d'un pla de suport que ajudi el conjunt de famílies de Sant Cugat. D'altra banda, la iniciativa també fa especial atenció a les famílies nombroses.

És en aquest punt que la moció preveu mantenir converses amb les associacions de comerciants per negociar possibles descomptes o promocions a les famílies titulars del carnet de família nombrosa de la Generalitat, incloent aquelles que tenen familiars amb discapacitats a càrrec i també les monoparentals.

Sant Cugat compta actualment amb més de 2.000 famílies nombroses que agrupen 11.000 persones, el que representa un 13% de la població total segons el nombre d'habitants censats el 2010.

El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha justificat la presentació de la moció explicant que en els últims temps s'ha oblidat de la família com a institució.

Jordi Carreras

S'està demanant la protecció de determinats col·lectius i s'ha oblidat una mica la família. La moció beneficiarà molts ciutadans de Sant Cugat.


Una vegada creat aquest programa de suport, la web municipal inclourà un apartat per recollir informació sobre les accions d'aquesta iniciativa. En cas que s'aconsegueixi arribar acords amb comerços de la ciutat per oferir descomptes a les famílies nombroses, la web també inclourà la relació d'aquests establiments.

Durant el debat sobre la moció, el PSC ha presentat unes esmenes a última hora que han estat rebutjades per CiU i el PP. En conseqüència, tant el PSC com ICV-EUiA s'han abstingut en la votació final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.