ICV-EUiA reclamarà a la Generalitat que els pressupostos de 2012 incloguin quatre projectes santcugatencs


Temes relacionats

Xavier Boix: 'Volem unificar les esquerres per fer front a la dreta santcugatenca' (22/des/11)

ICV-EUiA obre les portes a formar una candidatura unitària d'esquerres (21/des/11)

Casamitjana i Boix, copresidents d'ICV (17/des/11)


  • Comparteix:

Xavier Boix és copresident d'ICV-EUiA a Sant Cugat

Xavier Boix és copresident d'ICV-EUiA a Sant Cugat

La secció local d'ICV-EUiA presentarà esmenes als pressupostos de la Generalitat per al 2012 a través del seu grup parlamentari. La formació ecosocialista vol que la nova partida pressupostària inclogui els projectes de la construcció del nou institut Leonardo da Vinci, la nova residència per a gent gran de Can Mates, el jutjat de primera instància i el de la construcció d'habitatges públics a l'avinguda de Francesc Macià. Tot i això, el partit presentarà com a pas previ una esmena a la totalitat dels pressupostos en considerar que retallen els drets dels ciutadans.

Està previst que el nou institut Leonardo da Vinci es construeixi en un solar cedit per l'Ajuntament que es troba al costat de l'estació de Volpelleres. De la mateixa manera, la Generalitat va cedir un terreny a la zona de Can Mates per ubicar-hi la nova residència per a gent gran. Pel que fa al projecte d'habitatge públic de l'avinguda Francesc Macià, el partit ecologista estima el seu cost en prop d'un 1'3 milions d'euros.

Sobre el projecte que Sant Cugat aculli un jutjat de primera instància, el copresident d'ICV-EUiA a Sant Cugat, Xavier Boix, ha recordat que era una aposta de CiU i que ara s'hi ha de comprometre.

Xavier Boix

CiU ha fet bandera d'aquest tema. Ara que està al govern no té escapatòria i ha de tirar endavant el projecte.




El grup parlamentari ha presentat una esmena a la totalitat perquè considera que la proposta de pressupostos del govern retalla els serveis socials dels ciutadans.

Xavier Boix

Aquests pressupostos són una triple retallada per als ciutadans i no serviran per reactivar l'economia.



El grup parlamentari ecosocialista també presentarà diverses esmenes perquè els pressupostos de la Generalitat incloguin projectes del Vallès Occidental que afectaran la ciutat, com el de l'Hospital Vicenç Ferrer, que hauria de donar cobertura als usuaris de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.