ERC afirma que és l'única garantia d'un 'autèntic' canvi al capdavant de la Generalitat


  • Comparteix:

Ridao va presentar el seu llibre de balanç dels últims 4 anys.

Ridao va presentar el seu llibre de balanç dels últims 4 anys.

ERC és l'única opció real d'un canvi de govern a Catalunya. Així ho han manifestat els candidats comarcals d'ERC a les eleccions del 16 de novembre, Joan Ridao i Sara Bertran. Des d'ERC afirmen que CiU i PSC representen tots dos una opció continuïsta, mentre que la clau d'un nou govern, progressista i catalanista, està en els republicans.

Sota el títol "Baixant la persiana", el diputat i membre de les llistes d'ERC per a les properes eleccions, Joan Ridao, ha presentat a la nostra ciutat un llibre de balanç dels darrers 4 anys al Parlament català.
Entre les principals conclusions, Ridao afirma que s'han perdut 4 anys per treballar per l'autogovern i la presència de Catalunya a la Unió Europea, que s'ha accentuat el mal govern i que estem vivint un reforçament del nacionalisme espanyol més exacerbat.
Davant d'aquesta situació, Ridao considera necessari un canvi, i afirma que ERC s'ha consolidat com un partit útil i independent que jugarà un paper important en el proper govern de la Generalitat.

Joan Ridao

ERC s'ha convertit en un partit útil i independent, que pensa seguir lluitant pel seu projecte, i que recull part del desencís d'aquests darrers anys però també les coses positives.


En el mateix sentit s'ha expressat la santcugatenca Sara Betran, número 26 a les llistes, que ha afirmat que, davant opcions ja gastades i continuites com CiU o el PSC, ERC representa l'única opció d'un canvi polític real.

Sara Bertran

CiU i PSC representen més del mateix. Hem d'explicar que l'única que venen són cortines de fum i que l'única opció real de canvi és ERC.


Per als republicans, l'existència d'enquestes com la del CIS, que apunta un descens del vot nacionalista, o les crítiques que els arriben des d'Unió o des del govern central són només una mostra de la por que tenen algunes forces davant el paper que pot jugar ERC dins el futur govern català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.