Grangé, Puigneró, el PP i l'Instituto Nóos, candidats a Botifler del 2011


Temes relacionats

El 'mosso corrupte' i Lluís Recoder, botiflers del 2010 ( 8/feb/11)

El grup municipal del PSC és el Botifler de l'any 2009 ( 5/feb/10)

Xavier Martorell i la policia local són els Botiflers de l'Any 2008 per a l'AJSC ( 9/gen/09)


  • Comparteix:

Candidats a Botifler del 2011 / Font: ASJC

Candidats a Botifler del 2011 / Font: ASJC

L'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) arrenca la 5a edició del Premi Botifler de l'Any. Els candidats d'enguany són el regidor de Joventut, Raül Grangé, el tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, el grup municipal del PP i l'Instituto Nóos. El guardó es decidirà per votació popular a través de la seva web i el termini està obert fins el tercer dilluns de febrer.

Des del 2007, l'AJSC organitza el premi Botifler de l'Any, que distingeix aquelles persones o organitzacions que van contra els interessos de la societat, de Catalunya i les llibertats nacionals.


El portaveu de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, Albert Artigas, ha explicat què signifiquen aquests premis.

Albert Artigas

Els premis Botifler de l'Any pretenen fer un balanç crític del que ens ha deixat l'any anterior. Escollim els nominats segons quina ha estat l'actualitat de l'any.











El primer dels candidats del 2011 és el regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge, Raül Grangé, al qual l'AJSC nomina pel seu 'canvi sobtat de color polític' després d'haver estat portaveu del grup municipal d'ERC.

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, també està nominat al guardó com a responsable del Pla Estratègic Sant Cugat Smart City, un projecte que l'AJSC considera que només vol convertir la ciutat en un aparador i que compta amb empreses com Indra, vinculada a la fabricació d'armament.

La tercera opció és l'Instituto Nóos, que havia tingut seu a Sant Cugat i que està sent investigat per un presumpte delicte de corrupció.

L'AJSC també proposa el grup municipal del PP, com a màxim representant a la ciutat de 'l'espanyolisme dretà i catòlic'. La seva candidatura respon a la posició d'alguns dels seus membres contra la immersió lingüística, l'avortament i els matrimonis homosexuals.

El termini de votacions, a través de la seva web, està obert fins el tercer dilluns de febrer. En edicions anteriors, l'AJSC ha sancionat amb aquest guardó altres personalitats com l'exregidor Xavier Martorell i el grup municipal del PSC, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.