Puigneró demana al PSC responsabilitat en exigir el deute a la Generalitat


  • Comparteix:

Jordi Puigneró és el president de CDC

Jordi Puigneró és el president de CDC

El president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Jordi Puigneró, assegura que l'alcaldessa, Mercè Conesa, està treballant perquè la Generalitat torni a l'Ajuntament els més de quatre milions que deu, però que 'és conscient de la mala situació que viu el país'. A més, considera inacceptable que el PSC exigeixi al govern català uns diners que els socialistes espanyols els van negar des de l'executiu central.

Puigneró ha lamentat l'actitud 'cínica' de la secció local del PSC, que ha demanat que l'alcaldessa surti de l'armari pels diners que la Generalitat deu a l'Ajuntament. Segons el president de CDC, bona part dels problemes financers que pateix la Generalitat són conseqüència dels deutes milionaris que l'Estat espanyol té amb Catalunya i que l'anterior govern espanyol, liderat pel PSOE, es va negar a pagar abans d'acabar l'any.

Jordi Puigneró

L'alcaldessa és responsable amb la situació que pateix el país, que és per culpa del govern espanyol del PSC-PSOE.


El convergent ha justificat Conesa dient que aquesta ja està treballant per readreçar la situació del deute de la Generalitat, però que és conscient de la situació que viu el país, en part per culpa dels socialistes. Alhora, ha demanat al primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, si donarà suport a la candidatura de Carme Chacón per a liderar el PSOE, tot i que estigui fent 'una croada' contra el pacte fiscal de Catalunya.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El senyor Puigneró té mala memòria. Quando governava el tripartit es passava el dia criticant i exigint l'or i el moro. Ara com la Generalitat és del mateix color critica als que ara diuen el mateix que ell deia abans. Defensi més Sant Cugat i menys al seu partit. Per coses com aquestes la gent està farta de la classe política.

Joan Serrallonga. Enviat el 24/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.