La uaSC dóna la benvinguda amb escepticisme als consells de barri


Temes relacionats

Els consells de barri es comencen a constituir a partir de la setmana vinent (25/gen/12)


  • Comparteix:

La uaSC dóna un vot de confiança als nous consells de barri

La uaSC dóna un vot de confiança als nous consells de barri

Un altre Sant Cugat (uaSC) celebra la constitució dels consells de barri, tot i que es mostra escèptica sobre el bon funcionament d'aquests nous òrgans de participació ciutadana després de la 'mala experiència' dels consells de districte. No obstant això, la formació dóna un vot de confiança al regidor de Participació, Francesc Carol, i anuncia que la uaSC farà un exhaustiu control de les sessions per garantir el compliment de les funcions que es marquen els consells de barri.

La plataforma de participació ciutadana considera que l'anunci de creació dels nous consells de barri arriba amb un 'incomprensible' retard de vuit mesos, tot i que celebra la iniciativa del consistori per posar en marxa aquests òrgans de participació.

D'aquesta manera, la uaSC dóna un vot de confiança al regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, encara que assegura que estarà present a la totalitat dels consells de barri per fer-ne un seguiment acurat. Aquesta voluntat ve motivada per 'la mala experiència' de les passades edicions dels consells de districtes. Així ho explica el portaveu de l'entitat, Jaume Massanés, en declaracions a Cugat.cat.

Jaume Massanés

Volem donar un vot de confiança al regidor de Participació, tot i que no podem oblidar la mala experiència dels anteriors consells de districte.


La uaSC recorda que els anteriors consells de districte van destacar per no incloure el seguiment d'acords a les actes, per les absències dels polítics a les àrees o per l'ús dirigit dels diners de lliure disposició. Tot i això, l'entitat confia en el bon funcionament d'aquests òrgans, ja que 'un Ajuntament democràtic ha de ser el primer interessat en tenir canals bidireccionals amb la ciutadania'.

La constitució dels consells de barri començarà dimarts vinent, i s'allargarà fins a la segona quinzena de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.