L'EMD garanteix la qualitat de l'escola bressol tot i l'impagament de la Generalitat


  • Comparteix:

Exterior de l'EMD

Exterior de l'EMD

El president de l'EMD, Josep Puig, garanteix la qualitat del servei que ofereix l'escola bressol del territori tot i l'impagament de la Generalitat en matèria d'educació. El responsable del govern descentralitzat justifica l'augment de quotes a l'escola bressol i recorda que el govern deu al territori més de 800.000 euros en pagaments endarrerits. Mira l'entrevista al president de l'EMD a Cugat tv

Des d'aquest gener, les famílies valldoreixenques que porten els seus fills a l'escola bressol paguen 23 euros més mensuals de quota per aquest servei. Aquesta és una de les mesures preses per compensar l'endarreriment de pagaments del govern.

El president de l'entitat, Josep Puig, destaca l'esforç de l'EMD en matèria educativa.

Josep Puig

L'EMD ha aportat 390.000 euros a l'escola bressol i l'any vinent seran 304.000 euros. L'EMD continua prioritzant els serveis educatius.


D'altra banda, Puig ha explicat que el deute que la Generalitat té en l'EMD per diversos conceptes supera ja els 800.000 euros i que això provoca que el govern del territori hagi de fer un sobreesforç per garantir el funcionament dels serveis que ofereix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.