La CUP se solidaritza amb els treballadors d'HP


  • Comparteix:

Assemblea de la CUP en una imatge d'arxiu

Assemblea de la CUP en una imatge d'arxiu

La CUP ha expressat el seu suport a la vaga que protagonitzen aquest dijous els treballadors de Hewlett Packard (HP) a Sant Cugat per reclamar un nou pla d'ocupació i rebutjar 'acomiadaments improcedents'. La formació independentista emplaça els empleats convocats a l'aturada a sumar-se a la mobilització i denuncia que, situacions com les d'HP, són una mostra de com la classe treballadora es veu afectada per la mala gestió política i l'enriquiment de les multinacionals.

El partit independentista dóna suport a la mobilització convocada per aquest dijous al polígon de Can Sant Joan, on es troba la seu d'HP. Una representació de la CUP assistirà a la concentració de treballadors.

El membre de la CUP, Julià Mestieri, ha explicat perquè se solidaritzen amb els treballadors de la multinacional. Són declaracions a Cugat.cat.

Julià Mestieri

Ens solidaritzem amb la situació d'aquests treballadors i de qualsevol treballador de Sant Cugat que es trobi en una situació semblant. És la nostra obligació com a partit polític.






La CUP també expressa la seva preocupació per l'increment de l'atur i els Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO) que s'han donat a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.