Romeva retira la queixa del cas Pepe presentada a la Comissió Europea


Temes relacionats

L'eurodiputat Raül Romeva porta el cas Pepe a la Comissió Europea (25/gen/12)


  • Comparteix:

Moment de la trepitjada / Foto: Espaciodeportes.com

Moment de la trepitjada / Foto: Espaciodeportes.com

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva (ICV) ha retirat la demanda que dimecres va presentar davant la Comissió Europea (CE) sobre la negativa del jutge de competició a sancionar el futbolista del Reial Madrid Pepe per la trepitjada a Messi. Romeva decideix retirar la demanda davant el gran nombre de queixes que ha rebut. L'eurodiputat afirma que 'ofendre no ha estat mai la seva intenció' i per això demana 'disculpes sinceres'.

Romeva assegura que 'l'única intenció de la demanda era abordar, a partir d'un cas concret, la qüestió de quin és el paper que han de tenir les institucions en relació a la violència dels terrenys de joc i sobre quan i com actuar per tal d'evitar conseqüències greus'.

Romeva, juntament amb l'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, van demanar a l'executiu comunitari si creia que aquests fets 'tan greus' han de quedar impunes, després que hagi estat vist per milions de persones, infants inclosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.