El PSC critica que Conesa no aposti per l'Hospital Vicente Ferrer


Temes relacionats

CiU acusa el PSC de projectar l'Hospital Vicente Ferrer sabent que era inviable (27/gen/12)

L'Hospital Vicente Ferrer queda ajornat 'sine die' (26/gen/12)


  • Comparteix:

Villaseñor critica el poc suport a la sanitat pública de l'equip de govern

Villaseñor critica el poc suport a la sanitat pública de l'equip de govern

El PSC de Sant Cugat acusa l'alcaldessa, Mercè Conesa, de no lluitar per l'Hospital Vicente Ferrer. El primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, que ha titllat Conesa de 'escolaneta de CiU', considera que no hauria de 'baixar els braços' ni deixar de treballar per oferir uns serveis públics sanitaris dignes als santcugatencs.

Els socialistes han assegurat que són conscients de la crisi econòmica que viu el país, però lamenten que el govern de CiU no hagi donat mai suport al desenvolupament de polítiques de salut públiques a la ciutat. Villaseñor ha recordat que l'Hospital Vicente Ferrer és una reivindicació històrica, que es va aconseguir projectar quan van entrar les esquerres a governar la Generalitat.

Ferran Villaseñor

El mínim que li demanem a l'alcaldessa és que defensi els nostres interessos. Ens sap molt greu que hagi mirat a un altre costat.


Alhora ha destacat que Sant Cugat està patint una degradació del sistema sanitari, amb un tercer CAP 'que no acaba d'obrir, amb especialitats retallades i amb recursos econòmics i de personal sanitari que encara no han esclarit'.

El PSC assegura que, sota 'l'excusa' de la crisi, CiU amaga la seva voluntat de no construir l'Hospital Vicente Ferrer i promoure, en canvi, la sanitat privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.