Urbanitzar tots els carrers de la Floresta, principal repte del nou consell de barri del districte


Temes relacionats

Es constitueix el consell de barri de les Planes, amb la mirada posada en el nou règim d'usos del Casal (31/gen/12)


  • Comparteix:

Consell de barri de la Floresta

Consell de barri de la Floresta

El consistori destinarà una partida de 100.000 euros al pressupost de 2012 per cada un dels districtes històrics. Així ho ha anunciat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant la constitució del consell de barri de la Floresta, que ha tingut lloc aquest dimecres al centre social i sanitari del territori. En aquest sentit, el president del consell, Carles Brugarolas, ha destacat que a través del nou òrgan de participació es debatrà com s'utilitzen aquests diners, però ha ressaltat com a actuació prioritaria la urbanització dels carrers florestans.

Malgrat que les finances encaren un any difícil, tal com ha dit Conesa, la Floresta rebrà una dotació econòmica de 100.000 euros, per donar resposta a les necessitats dels veïns i del territori. El president del consell, Carles Brugarolas, ha destacat el manteniment del districte, la seguretat a la zona de l'estació i la mobilitat, com a principals temes a abordar a partir d'ara. A més, ha recalcat que s'ha de treballar per urbanitzar tots els carrers de la Floresta, una de les mancances principals del territori.

Carles Brugarolas

D'equipament està ben dotada la Floresta, però hi ha encara un dèficit important d'urbanització.


En aquest sentit, l'equip de govern té prevista una inversió per a abordar la urbanització de diversos sectors, en especial del sector La Muntanyesa, en els propers anys.

En els propers dies es constituiran les comissions de treball relatives a Seguretat i Mobilitat; Urbanisme, Medi Ambient i Serveis Urbans, i Atenció a les Persones. Així mateix, es decidirà el sotspresident i el secretari.

Les associacions representades al consell de barri de la Floresta són l'Associació de Sol i Aire, l'Associació Mas Fortuny, la Coral Tardor, l'Associació la Serreta-Bosc d'en Saladrigues, l'Associació La Muntanyesa, el Col·lectiu de Gent Gran, l'Associació de Veïns i Propietaris, l'Agrupació Teatral i El Mussol. Xavier Castro és el president de l'Associació de Veïns i Propietaris i ha expressat què esperen d'aquest nou òrgan participatiu.

Xavier Castro

Fa deu mesos que estem parats i ens hem de posar les piles i treballar per millorar el barri.


Un dels reptes que assumeix el nou consell és la bona comunicació amb els veïns i les entitats i associacions representades. Les properes reunions seran el 25 d'abril, 3 de juliol i 20 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.