Les línies d'alta tensió i la urbanització de carrers, reptes del nou consell de barri de Mira-sol


  • Comparteix:

La sessió s'ha celebrat al Casal de Mira-sol

La sessió s'ha celebrat al Casal de Mira-sol

El soterrament de les línies d'alta tensió, la urbanització d'alguns carrers i la millora de les connexions amb transport públic són alguns dels principals eixos de treball que s'han abordat en el consell de barri de Mira-sol. El nou ens participatiu s'ha constituït aquest dimecres al casal del districte, on el president entrant ha assegurat que els 100.000 euros de lliure disposició que s'invertiran enguany a la zona es destinaran, preferiblement, a la millora de carrers i voreres i dels equipaments esportius.

El nou consell de barri ha començat sota l'avís que l'Ajuntament passa per moments econòmics delicats per la conjuntura actual i, per això, s'hauran de prioritzar les actuacions a la zona. El president del consell mirasolenc, Francesc Carol, ha assegurat, però, que els 100.000 euros de lliure disposició per al districte estan orientats a la urbanització i a millorar carrers i voreres i als equipaments esportius.

Francesc Carol

Posarem sobre la taula el problema d'urbanització de determinades zones de Mira-sol. Intentarem contentar el màxim de gent possible.


Els veïns, però, han mostrat el seu malestar per la manca de resposta històrica que l'Ajuntament ha tingut amb les demandes i necessitats dels ciutadans del territori. Tant les associacions participants al consell com els mirasolencs que hi han assistit de públic han coincidit que reivindicacions com el soterrament de les línies d'alta tensió, la millora de les comunicacions amb autobusos i les urbanitzacions de carrers i zones del districte s'han menystingut per part del consistori durant gairebé dues dècades.

En aquest sentit, s'han mostrat preocupats perquè, malgrat la nova etapa que comença, les coses 'es continuïn fent com sempre' i s'aturin projectes que han estat llargament reivindicats i que encara no han trobat solució. La vocal de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, Inmaculada Valderrama, ha exposat que, tot i això, mantenen l'esperança i encaren la nova etapa amb optimisme.

Inmaculada Valderrama

Esperem que realment funcioni. S'ha presentat amb molt bones intencions i accepten molt bé les propostes.


El consell de barri de Mira-sol comptarà amb tres comissions de treball, relacionades amb territori i qualitat urbanística, serveis a les persones i seguretat i mobilitat. D'altra banda, les sessions es faran la primera setmana de maig, a meitat de setembre i a meitat de desembre. El president, Francesc Carol, té la voluntat que els consells esdevinguin constructius i ha assegurat que l'efectivitat del nou òrgan s'aconseguirà 'amb fets i no amb paraules'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.