Conesa demana la implicació de la ciutadania en la gestió de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la conferència / Font: Localpress

Moment de la conferència / Font: Localpress

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha demanat la participació de la ciutadania de cara a aquest 2012 perquè cal, afirma, que tothom se senti corresponsable de la gestió de la ciutat. Davant un any difícil per la crisi que afecta les finances públiques i les privades de molts santcugatencs, Conesa ha explicat que l'Ajuntament té com objectiu mantenir la societat santcugatenca cohesionada i per això confia en la col·laboració d'entitats i particulars.

L'alcaldessa ha protagonitzat la xerrada 'Cap on va Sant Cugat?' al Xalet Negre on ha explicat les línies mestres del projecte de ciutat fins el 2015. Centrant-se en aquest 2012, Conesa ha destacat que tot i el moment econòmicament complicat que vivim, la ciutat l'afronta sense dèficit, pagant els proveïdors a 50 dies i amb un endeutament del 75%.

Conesa ha subratllat que l'Ajuntament mantindrà de cara al nou pressupost la partida destinada a despesa social, retallarà en despesa diària i reduirà les inversions, que centrarà en manteniment de carrers i en equipaments esportius.

Davant aquest panorama, l'alcaldessa ha demanat la implicació de tota la ciutadania en projectes de ciutat com poden ser el de Sant Cugat-Ciutat Gegantera i el Congrés de la Bicicleta perquè ha destacat que 'tots som corresponsables de la gestió de la ciutat'.

Mercè Conesa

Estem decidits a fer que Sant Cugat segueixi sent punt de referència i demanem a la ciutadania que s'impliqui en el projecte.


Conesa ha exposat que l'actuació de l'Ajuntament es basarà en una bona gestió, centrada en la sostenibilitat econòmica, social i ambiental, en la innovació i el compromís ètic. Aquests tres punts els ha exemplificat en el projecte de 'ciutat intel·ligent', que ha d'ajudar a prendre decisions més adequades i que ha de permetre, de cara al futur, implicar tota la ciutadania en la millora de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.