Llum verda del ple a una escola bressol i un balneari


  • Comparteix:

El ple municipal ha donat llum verda a la proposta d'aprovació provisional del pla especial per construir una nova escola bressol al municipi. La sessió també ha servit per aprovar la proposta inicial del pla especial per a la implantació d'un equipament per a balneari.

Unanimitat de tots els grups polítics amb representació al consistori, durant la sessió plenària, a l'hora d'aprovar les propostes inicials per construir una nova escola bressol i per implantar un balneari.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que el projecte de construcció d'aquesta nova escola bressol de caràcter privat, que anirà ubicada entre els carrers Villà i Chopin, compleix amb els informes tècnics i amb els de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Mercè Conesa

Es tracte de comprovar que s'han complert tots els informes tècnics i amb els de l'Agència Catalana de l'Aigua i per tant aprovar la possibilitat d'una nova escola bressol al municipi.


El balneari, també de caràcter privat, anirà ubicat al carrer Guadalajara, al districte de Mira-sol, a tocar de l'AP-7.

D'altra banda, el ple municipal ha deixat sobre la taula, a petició del PSC, la proposta d'aprovació inicial del Pla especial de la Masia de Can Cabassa i el seu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.