Crítiques d'ICV-EA cap a ERC per permetre urbanitzar a Can Busquets


  • Comparteix:

ICV-EUiA es compromet a aturar la urbanització del sector de Can Busquets si la seva formació entra a formar part d'un govern d'esquerres a la Generalitat. Els ecosocialistes han criticat durament també la postura d'ERC en aquesta qüestió. Segons Iniciativa, els republicans es van mostrar en contra de la construcció d'habitatges en aquesta zona abans d'entrar a formar part de l'equip de govern, i ara, en canvi, sorpresivament, han votat a favor de la modificació del PGM de La Floresta que declara Can Busquets zona urbanitzable.

Segons Iniciativa ERC, en el darrer ple municipal, votava a favor de la modificació del Pla General Metropolità de La Floresta que contempla la construcció d'habitatges en el turó de Can Busquets mentre que, abans de les eleccions municipals, la formació es manifestava en contra de la urbanització en aquest sector. El president d'IC-V, Xavier Boix, no entén aquesta postura d'ERC i convida, al mateix temps a la tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible a fer una passejada per la zona.

Xavier Boix

La tinent d'alcalde d'urbanisme em va dir que ella no havia estat a Can Busquets i ERC va canviar el seu discurs respecte la urbanització d'aquesta zona un dia abans de les eleccions.


Boix s'ha compromès a aturar el projecte de construcció de 64 cases de luxe unifamiliars a Can Busquets si després del 16 de novembre els ecosocialistes entren a formar part del govern de la Generalitat. En aquest sentit ha assegurat que es buscarien alternatives per protegir aquesta zona verda de la ciutat. Escoltem les seves paraules.

Xavier Boix

El compromís d'ICV és que si la formació està present en el proper govern de la Generalitat salvarem la zona de Can Busquets.


En aquests moments, la modificació del PGM de La Floresta està pendent de l'aprovació del Consell Executiu de la Generalitat que no es reunirà fins després de les eleccions al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.