ERC respon ICV-EA i nega que estigui a favor de la urbanització de Can Busquets


  • Comparteix:

ERC ha deixat clar que el seu vistiplau a la modificació del PGM de La Floresta no significa que siguin favorables a l'urbanització de Can Busquets. D'aquesta manera, Esquerra emplaça a ICV-EA a esperar l'aprovació definitiva del Pla Especial de Can Busquets per fer crítiques constructives i no caure en la demagògia.

El portaveu d'ERC s'ha mostrat contrariat pel fet que els ecosocialistes acusin la seva formació de 'canviar-se de jaqueta' en el tema de l'urbanització de Can Busquets. Segons Eduard Pomar el fet que en el darrer ple municipal votessin a favor de la modificació del PGM de La Floresta, que inclou la construcció de 64 habitatges al Turó de Can Busquets, no significa que ERC estigui d'acord amb l'edificació en aquest sector:

Eduard Pomar

Es pot parlar amb propietat quan es presenti el Pla d'Urbanització de Can Busquets


Eduard Pomar ha dit que no entèn que ICV-EA se centri únicament en Can Busquets quan hi ha altres temes importants al PGM de La Floresta com la possibilitat de construir habitatge públic o la legalització de les cases fora d'ordenació:

Eduard Pomar

Això és fer demagògia, en cap moment ERC ha dit que està a favor de l'urbanització de Can Busquets


Els republicans han aconsellat als ecosocialistes que abans de caure en la crítica fàcil. S'esperin a tenir enllestit el Pla Especial de Can Busquets que ha d'ordenar el planejament urbanístic previst en aquesta zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.