El PP aplaudeix les partides pressupostàries de millora dels carrers de Mira-sol


  • Comparteix:

El PP denuncia l'estat dels carrers a l'entorn de la parròquia de Sant Joan de Mira-sol / Font: Google Maps

El PP denuncia l'estat dels carrers a l'entorn de la parròquia de Sant Joan de Mira-sol / Font: Google Maps

El PP es felicita per l'anunci per part de l'Ajuntament de dedicar una partida a la millora de carrers i voreres de Mira-sol. La regidora popular Maria Dolors Domènech considera clau en aquesta decisió les reiterades reclamacions veïnals manifestades en el consell de barri del districte i 'la insistència del PP' per desbloquejar la millora de l'entorn de la capella de Sant Joan de Mira-sol.

En aquest sentit, Domènech ha destacat la tasca de denúncia dels populars els darrers mesos, demanant a l'Ajuntament una solució a la manca d'asfaltat d'aquests carrers. Són declaracions a Cugat.cat.

Mª Dolors Domenech

Nosaltres estem molt contents perquè és una llarga reivindicació dels veïns del districte i el PP ho portem demanat també molts anys.











La regidora popular considera positiu el naixement dels consells de barri a la ciutat pel servei que poden fer a tota la ciutadania a l'hora de posar sobre la taula els problemes del seu territori.

Domènech ha subratllat que el PP vetllarà per l'execució efectiva d'aquestes obres de millora.

Aclariment: La partida pressupostària a la qual fa referència la notícia no està vinculada als diners de lliure disposició del consell de barri, tal com havia recollit inicialment Cugat.cat. En canvi, la quantitat sí que forma part del pressupost d'inversió dels comptes 2012.



  • Comparteix:

COMENTARIS

L'afirmació 'La insistència del PP' per desbloquejar la Millora de l'entorn de la capella de Sant Joan de Mira-sol" és potser la mostra més gran de cinisme polític que he vist en la meva vida. Històricament el PP mai ha mogut un dit per les urbanitzacions dels districtes. El mèrit és exclusivament de les associacions de veïns, a Mira-sol la de Sant Joan i a la pressió dels veïns. El dedicar o no diners de lliure disposició a les urbanitzacions és decisió del Consell de Barri com ja va fer en l'anterior legislatura en el cas del carrer Alps. És indecent aprofitar-se del treball d'altres persones per posar-se medalles

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 17/feb/12


Estimada Sra Domenech amb aquestes declaracions demostra un total desconeixament de la realitat dels districtes. Només recordar-li que a Mirasol ja fa una colla d'anys que hi ha consells de barri, abans en deien de districte. Que de sempre la partida de lliue disposició s'ha dedicat a allò que els veïns han considerat oportú. Ep! i per cert vostés ho hauran reclamat els darrers messos però les associacions de veïns fa una colla d'anys que ho fan. Semla que darrerament els representants d'aquest partit tenen un sentiment mesiànic salvador de les nostres pobres ànimes i desbarren quedant en evidència.

vicenç valls i mercadé. Enviat el 17/feb/12


Entenc els seus comentaris donat que la noticia que dona el CUGAT.CAT no és la nota premsa que nosaltres vam enviar, en cap moment vaig dir ni parlar dels diners que possen en el titular. Si vol, Sr. Massanés, li puc enviar l'original. Aquest és el rigor periodistic de CUGAT.CAT. Resto a la seva disposició, María Dolors Domènech

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 17/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.