El moviment independentista divulga els avantatges de la separació de l'Estat espanyol


Temes relacionats

Sant Cugat per la Independència organitza una taula rodona dirigida al jovent santcugatenc (17/gen/12)

Sant Cugat per la Independència promou el debat sobiranista a la ciutat (12/gen/12)

Sant Cugat s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència (20/des/11)


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat

La trobada ha tingut lloc a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat

Òmnium Cultural, Sant Cugat per la Independència i la Fundació Catalunya Estat han defensat aquest dijous que la majoria social independentista és ja una realitat, però cal que es visualitzi en un referèndum. Per això, el moviment independentista continua la seva tasca de divulgació dels avantatges de la separació de l'Estat espanyol, aquesta vegada amb un acte al Club Muntanyenc que ha comptat, entre d'altres, amb el responsable de l'àrea de negocis de la Fundació Catalunya Estat, Ricard Garreta. L'independentista ha animat la societat a anar més enllà de la insubmissió fiscal per aconseguir 'la clau de la caixa'.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha acollit l'acte 'Un poble en moviment per l'Estat propi', on han compartit protagonisme diferents moviments i entitats com Sant Cugat per la Independència, Òmnium Cultural i la Fundació Catalunya Estat.

El responsable de l'àrea de negocis de la Fundació Catalunya Estat, Ricard Garreta, ha reiterat la necessitat de la independència per no acabar amb un país empobrit i ha emplaçat tothom a treballar i teixir les complicitats necessàries per assolir aquest objectiu. En aquest sentit, ha valorat la iniciativa de l'objecció fiscal, tot i que ha subratllat que la clau de la caixa la segueix tenint l'Estat espanyol.

Ricard Garreta

És molt complicat poder fer una objecció fiscal. El camí és treure-li la clau a qui la té, no deixar de pagar.



Garreta ha afegit que la majoria que segons les enquestes ja tindria l'opció independentista no s'ha traduït electoralment. El motiu, diu Garreta, és que la gent no vota la independència sinó qui vol que governi. Per això, demana treballar per poder fer un referèndum que visualitzi aquesta realitat.

Durant la trobada, que ha aplegat més d'una cinquantena de persones, s'ha vist el documental 'Pròxima estació, Independència', de l'estudiant Francesc Giró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.