Mira-sol acollirà un centre d'aigües termals


Temes relacionats

L'Ajuntament i l'EMD inicien accions per desprogramar el Vial d'Enllaç (23/nov/11)

Sant Cugat, Cerdanyola i Molins de Rei demanen la supressió definitiva del Vial de Cornisa (26/oct/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una sessió plenària

Imatge d'arxiu d'una sessió plenària

Mira-sol acollirà un centre d'aigües termals al carrer de Guadalajara. L'equip de govern porta aquest dilluns al ple una proposta de concreció d'usos que permetria la instal·lació d'aquest equipament, després que s'hi hagi trobat aigua amb aquestes característiques. La sessió d'aquest dilluns també tractarà l'inici dels tràmits urbanístics per desprogramació del Vial d'Enllaç.

La intenció de l'equip de govern és concretar l'ús d'una peça d'equipament privat del carrer de Guadalajara a Mira-sol de 7.000 metres quadrats. Si prospera, la parcel·la passarà a ús sanitari-assistencial tractament aigües termals i esportiu amb un sostre edificable màxim de 7.654 metres quadrats.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, explica els motius d'aquesta proposta.

Pere Casajoana

S'han fet prospeccions que han trobat aigües termals. Els promotors volen aprofitar aquest recurs i fer un centre d'aigües termals.


Un altre punt en l'àmbit de territori és la suspensió de les llicències i figures de planejament i gestió urbanística en l'àmbit delimitat de 63 hectàrees que el Pla General Metropolità (PGM) del 1976 destinava al Vial d'Enllaç. Casajoana recorda que ara ja es disposen dels mecanismes necessaris per procedir a la desprogramació.

Pere Casajoana

Volem desprogramar el vial. Així complirem una vella reivindicació veïnal. El Pla Territorial Metropolità de 2011 ens dóna eines per fer-ho.



Un tercer punt és una proposta per recuperar la reserva viària per connectar l'avinguda del Canadà amb el carrer de l'Oceà Atlàntic, prolongació del carrer del Mar de la Xina. La intenció és definir aquest tram com a carrer de prioritat invertida, és a dir els vianants tenen preferència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.