Xavier Tizón (UDC) prepara un llibre sobre la seva experiència política


  • Comparteix:

Xavier Tizón és regidor d'Esports

Xavier Tizón és regidor d'Esports

El membre d'Unió Democràtica de Catalalunya (UDC) Xavier Tizón prepara un llibre sobre la seva experiència a la política local. El també regidor d'Esports ha explicat que no té encara data per acabar-lo, però que el president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ja s'ha compromès a prologar-lo. Aquest breu assaig es basarà en les notes personals que ha fet els darrers anys i que ara l'ajudaran a estructurar aquest volum.

Tizón ha explicat que ja té dues o tres opcions pel títol del llibre, però que encara no vol avançar-ne res. El que sí que ha desvelat és que Duran i Lleida s'ha ofert a llegir-lo, una vegada estigui acabat, i fer-ne el pròleg. Són declaracions a Cugat.cat.


Xavier Tizón

Tinc dos o tres títols sobre la taula però no vull avançar-los. El que sí que puc dir és que en Duran i Lleida s'ha ofert a prologar-lo.










El regidor d'Esports també vol incloure al llibre detalls sobre el funcionament intern d'UDC. En relació amb el proper congrés del partit, que tindrà lloc al maig, Tizón ha explicat que no espera que l'actual líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, tingui problemes per revalidar el càrrec que té des del 1982.

Xavier Tizón

Ningú al partit creu que Duran i Lleida perdi el càrrec.



De moment, només l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, s'ha postulat per enfrontar-se a Duran i Lleida al congrés, encapçalant l'ala sobiranista de la formació.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Un llibre? no voldrà dir un díptic informatiu?

Estanislau Vives Serra. Enviat el 27/feb/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.