ICV-EUiA critica la 'incoherència' de CiU en relació amb l'hospital Vicente Ferrer


Temes relacionats

CiU acusa el PSC de projectar l'Hospital Vicente Ferrer sabent que era inviable (27/gen/12)

El PSC critica que Conesa no aposti per l'Hospital Vicente Ferrer (26/gen/12)

La inversió de la Generalitat a Sant Cugat baixa un 42% l'any vinent (21/des/11)

ICV-EUiA reivindica la seva coherència en la defensa de l'hospital de referència (30/mai/11)


  • Comparteix:

Terrenys reservats per a l'hospital

Terrenys reservats per a l'hospital

ICV-EUiA critica que els pressupostos de la Generalitat no destinin cap partida a la construcció de l'hospital Vicente Ferrer. La formació ecosocialista denuncia la incoherència que CiU ha mostrat sobre aquesta qüestió ja que hi ha votat a favor al ple municipal de Rubí al contrari del que ha fet a la Generalitat i des de Sant Cugat s'aposta per la col·laboració amb Capio Hospital General de Catalunya (HGC) com a alternativa. Els portaveus de la formació de Sant Cugat i Rubí han explicat en una roda de premsa conjunta que continuaran lluitant per aquesta infraestructura que consideren necessària per a la comarca.

CiU i PP han estat les úniques forces polítiques que han votat en contra de les esmenes que ICV-EUiA ha presentat als pressupostos de la Generalitat que contemplaven una dotació econòmica per a la construcció d'aquest equipament que ha de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. La formació recorda que al maig del 2011, el Parlament de Catalunya va votar una moció també ecosocialista que instava la construcció d'aquest equipament que va rebre el suport de totes les formacions tret de CiU.

El portaveu ecosocialista Joan Calderon ha carregat contra CiU i PP pel seu vot contrari.

Joan Calderon

Això és una mostra més de dos partits units per la ideologia i la butxaca i que no tenen un projecte de benestar social.




Calderon també ha rebutjat l'opció plantejada per CiU de Sant Cugat d'establir un conveni de col·laboració amb el Capio Hospital General de Catalunya (HGC) perquè part de les seves instal·lacions s'utilitzin com un equipament més de la xarxa pública de sanitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.