La JNC lamenta els incidents durant la protesta d'estudiants


  • Comparteix:

Anterior acció informativa de la formació

Anterior acció informativa de la formació

La JNC considera inacceptables els incidents que han tingut lloc aquest dimecres a Barcelona durant la manifestació d'estudiants en contra de les retallades a la universitat pública. Els joves nacionalistes defensen, en un comunicat, el dret a protestar per les mesures preses pel govern però lamenten la imatge que s'ha donat del país per les accions violentes que han tingut lloc a la capital. La formació també denuncia la coacció que han patit alguns estudiants que no han pogut assistir a les aules per l'acció dels piquets.

El militant de la branca juvenil de CDC Jordi Domingo ha destacat la necessitat de cercar formes de protesta que no provoquin aquests incidents. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Domingo

Mostrem la nostra preocupació i malestar per la imatge de país que s'ha mostrat. El dret de vaga no es qüstiona però cal protestar per altres vies.



La protesta d'estudiants d'aquest dimecres ha registrat diversos incidents i càrregues policials que s'han saldat amb una dotzena de detencions i el mateix nombre de ferits entre manifestants i agents dels Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

COMENTARIS

En lloc de defensar el moviment contra les retallades socials, en aquest cas en ensenyament, parlen només de les destrosses causades per uns impresentables als quals el Sr.Puig té perfectament identificats i que deixa actuar inpunement per desviar l'atenció. Es nota que aquests fills de papa van a col · legis privats. Trist, molt trist

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 1/mar/12


Dolors, et recomano veure el Polònia d'ahir a la nit quan surt la seqüència d'una família de CiU i el seu fill.

Joan Serrallonga. Enviat el 2/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.